november 5, 2018

Muldvarpebekæmpelse

Hvepsekongen leverer en moderne og effektiv muldvarpebekæmpelse, der sørger for, at du får din græsplæne tilbage og slipper af med muldvarpens hærværk.

Muldvarpen kan virke sød og harmløs, men den kan samtidig også være skyld i undergravning af din have, hvilket på sigt kan resultere i, at både have og terrasse falder sammen. Derfor er en muldvarpebekæmpelse også nødvendig for, at du får en både holdbar og stærk have.

Med vores professionelle metode og erfaring med muldvarpebekæmpelse, kan vi helt sikkert hjælpe dig af med dit muldvarpeproblem hurtigt og skånsomt.

Vores muldvarpebekæmpelse koster fra 999,- kr. inkl. kørsel i hele Jylland. I prisen kan vi varetage et område på op til 500 kvm.

Da vi ofte er afsted for at bekæmpe skadedyr, er det ikke altid vi kan fanges på telefonen. Derfor opfordrer vi jer til at udfylde formularen til højre, så ringer vi jer op hurtigst muligt.

Fælder og gasning af muldvarpe

I Hvepsekongen bruger vi fælder eller gas til  muldvarpe, hvilket er den mest skånsomme metode for miljøet og græsplænen. Gasning af muldvarpe er derforuden hurtig og virkelig effektiv.

Metoden er samtidig kun skadelig for de dyr, der kommer i kontakt med gassen under jorden, hvorfor det kun er dyr lignende muldvarpe, mosegrise og rotter, der kan tage skade af denne form for gasning af muldvarpe.

Tidligere brugte mange den gamle model af muldvarpefælder til deres muldvarpebekæmpelse. Problemet er bare, at de gamle muldvarpefælder ofte klapper sammen, uden de får ramt på muldvarpen. Ovenikøbet er de gamle muldvarpefælder ikke en særlig holdbar løsning, hvis man går bare en smule op i dyrevelfærd. Fælderne kan nemlig sætte sig fast om muldvarpen, uden den dør, men i stedet lider.

I Hvepsekongen gør vi derfor kun brug af nye fælder og gas af muldvarpe, da vi på grund ovenstående parametrer mener, at det er den eneste rigtige måde til muldvarpebekæmpelse.   

Bekæmpelse af muldvarpe imødekommer mange problemer

Udover at fjerne muldvarpen fra sit bosted under din græsplæne, hjælper en bekæmpelse af muldvarpe også med andre problemstillinger.

Vi har erfaret at flere med robotplæneklippere har store problemer med de mange muldvarpeskud. Robotplæneklipperen er indstillet til at stoppe ved, og køre uden om, forhindringer. Her tolker plæneklipperen muldvarpeskuddet som en forhindringen, hvorfor den nærmest cirkulerer omkring de mange muldvarpeskud og derfor ikke får klippet plænen ordentligt.

Derudover medfører muldvarpen og dens evige mange tunneller også, at plænen bliver ujævn, hvorfor robotplæneklipperen ofte sidder fast. En bekæmpelse af muldvarpe er derfor ikke kun vigtig i forhold til at komme af med den blinde underbo, men lige så vigtig i forhold til at få en velfungerende og pæn græsplæne tilbage.

Hvis du ønsker at få din have tilbage, så kontakt en professionel til bekæmpelse af muldvarpe, så hverken dyr og græsplæne kommer mere til skade.

Vi i Hvepsekongen skal blot bruge jeres og muldvarpens adresse, så rykker vi hurtigst mulig ud med en professionel og effektiv muldvarpebekæmpelse – også om aftenen og i weekender.

Udfyld kontaktformularen til højre eller kontakt os her, så er du allerede et skridt tættere på at få en mere sikker, pæn og bæredygtig græsplæne.

Betalingen foregår kontant eller på mobilpay og ordnes, når vi fjerner jeres muldvarpeproblem.

Har du andre ubudne gæster i din husstand eller på arbejdspladsen, kan du tage et kig på vores andre ydelser: Fjernelse af hvepsebo eller Professionel myrebekæmpelse.

Ønsker du at høre mere så kontakt os her.