fbpx
oktober 31, 2018

Bekæmpelse af hvepse

Vi tilbyder fjernelse af hvepsebo til private. Mange frygter de små insekter og ikke uden grund. Foruden at være en ubuden gæst, kan hvepsebo også give allergisk reaktion, hvilket i værste fald kan resultere i dødsfald. Derfor er det også et problem, som skal tages yderst seriøst, og som I bør få håndteret med det samme.

Hvepsekongen har den nødvendige erfaring og det rigtige sikkerhedsudstyr til fjernelse af hvepsebo. Vi fjerner jeres hvepsebo med et godkendt middel, som vi mener, er den mest ansvarlige behandling for både jer og hvepsene.

BESTIL BESØG KLIK HER

Vores ydelse koster 950,- kr. inkl. kørsel – ved fjernelse af hvepsebo i frithængende udhæng, carport, legehus og skur.

OBS: vi bekæmper ikke på lofter!.

Mst reg nr 730-30

Det eneste du skal foretage dig er blot at udfylde kontaktformularen til højre, så klarer vi resten.

Tillæg ved besværlige hvepsebo


Nogle hvepsebo kræver ekstraudstyr, hvis de eksempelvis sidder over 3 meter oppe, sprøjter vi mod hvepse, men fjerner ikke selve boet. Kontakt os for tilbud herom.

Vi vil gerne opfordre jer til at kontakte os via formularen til højre, da vi ofte er på farten, og derfor ikke altid kan tage telefonen. Udfyld formularen, så ringer vi jer op så snart, vi får tid.

Hvepsekongen kan fjerne hvepsebo i Midtjylland og Nordjylland

Hvepsekongen kører ud i hele Nordjylland/Midtjylland for at hjælpe din husstand med at fjerne hvepsebo

. Vi dækker alle afkroge af dette område ( se kort under online booking) og leverer en hurtig og effektiv service. Vi har erfaringen, udstyret og ekspertisen til at fjerne hvepsebo sikkert.

Vi kører også gerne forbi om aftenen eller i weekenden for at fjerne hvepsebo.

Vent ikke på, at de flyvende gæster har fundet sig for godt tilrette i deres nye bosættelse, men kontakt os i dag og sørg for, at hvepsene flytter dobbelt så hurtigt ud, som de har flyttet ind.

Hvordan fjerner man et hvepsebo?

Sidder du med spørgsmålet “hvordan fjerner man et hvepsebo?”, så er det vigtigste svar, vi kan give: Ikke selv!

Fjernelse af hvepsebo kan være farligt i flere henseender. Først og fremmest er hvepse ikke specielt glade for, at vi begynder at rode ved deres private residens, hvilket hurtigt kan resultere i, at deres vrede går ud over dig.

Dernæst er flere mennesker allergiske over for hvepse, også selvom de måske ikke selv ved det. Som sagt kan en allergisk reaktion fra hvepse have vitale konsekvenser og endda ende i dødsfald. Så igen slår vi fast, at fjernelse af hvepsebo ikke er noget, du selv skal begynde at rode dig ud i.

Så kommer vi til selve spørgsmålet: “Hvordan fjerner man et hvepsebo?”. Fjernelse af hvepsebo kræver de rigtige materialer og det rigtige udstyr, hvilket især skyldes de nævnte problemstillinger.

Hvepsekongen har det rigtige sikkerhedsudstyr og bruger godkendt middel til at fjerne hvepsene. Dertil kræver specielle placeringer som højden, buske eller kælderen også ekstraudstyr, som vi ligger inde med.

Eksempelvis skal du ikke selv stå med en gren for at nå og daske til hvepsenes bosted. Her bruger vi i stedet en teleskopstang ved fjernelse af hvepsebo i op til 6 meters højde. På den måde kan vi fjerne hvepseboet på den rigtige og ansvarlige måde.

Hvis hvepseboet er i arbejdshøjde og er forstyrrende, tager vi selvfølgelig boet med os. Under alle omstændigheder sørger vi for, at hvepsene bliver udryddet, så du ikke skal tænke mere over de små insekter i fremtiden.

Så for at opsummere: Hvordan fjerner man et hvepsebo?

Man kontakter en professionelMan kontakter Hvepsekongen.

Vi skal blot bruge din og hvepsenes adresse, så rykker vi ud fra vores centrale beliggenhed i Hobro og sørger for en professionel og omhyggelig fjernelse af hvepsebo.

Er det i stedet et andet skadedyr, du har problemer med, kan du med rette tage et kig på en af vores andre ydelser: Professionel myrebekæmpelse .Betalingen foregår kontant eller via mobilpay og ordnes, når vi fjerner jeres hvepsebo.

Vi er anderkendte af  lokalbefolkningen, det bunder i vi altid giver ekstra god service.