fbpx
maj 4, 2019

Bekæmpelse af murbier

Bekæmpelse af murbier

Har du huller i fugerne og kan se bier, så er det helt sikkert murbier. Murbien bygger rede inde i fugerne og graver i cement og sand, det kan med tiden betyde at bygningens konstruktion kan blive svækket og usikker. Der kan indenfor kort tid ses store skader, så bedst og tage det i opløbet så snart problemet opleves, for ja det bliver desværre kun værre.

Vi bekæmper murbier i disse postnumre 8000 – 9999 og kommer gerne forbi og giver uforpligtende tilbud.

Angrebet kan variere fra få huller til hundredevis. dog typisk på de flader der får mest sol.

BESTIL BESØG KLIK HER

Hvad gør vi?

Når vi kommer ud besigtiger vi skaderne og ser hvor stort område der er ramt. Vi aftaler herefter en pris på og få alle murbier aflivet, det gælder også æg og larver. Allerede efter 48 timer kan der påbegyndes istandsættelse af fugerne, det er her et murefirma der skal overtage opgaven.

Vores behandling tager fra ca 20 min til 3 timer alt efter omfang. Vi sprøjter området godt og grundigt og kører ikke før vi er sikre på opgaven er 100% fuldført.

Der skal gøres opmærksom på hvepse også kan være i nærheden af husmuren og flere forveksler disse to, hvepsen er aggressiv, hvor murbien er meget stille og rolig.

Skal vi stå for din bekæmpelse så kontakt os og beskriv grundigt dit problem det vil give os bedre vilkår fra starten til og få behandlet jeres problem.

er der spørgsmål kan vi fanges på 50 10 50 49